Bahar dizisi haftaya var mı, final mi yaptı? Bahar 14 Mayıs günü yeni bölümüyle olacak mı? Bahar dizisi haftaya var mı, final mi yaptı? Bahar 14 Mayıs günü yeni bölümüyle olacak mı?

Şevket Çoruh, uzun yıllar 'Mesut Komiser' karakterine hayat verdiği Arka Sokaklar'a geri dönüş yaparken, eski partneri Oya Okar'ın da kendisine eşlik edeceğini açıkladı.

Şevket Çoruh, Instagram hesabından Oya Okar'la birlikte çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak, "Bu haberi benim vermem lazımdı. Oya Okar geliyor. Çok Mesut oluyoruz" ifadelerini kullandı.

OYA OKAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ?

Oya Okar, 20 Ağustos 1986'da İstanbul'da doğmuş, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuş bir oyuncu ve tiyatrocu. Annesi Tıp Profesörüdür ve Oya Okar'ın bir abisi vardır. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra lise eğitimini Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü'nde aldıktan sonra üniversite eğitimine devam etmiş ve İstanbul Üniversitesi'nde tiyatro alanında yüksek lisans yapmıştır.

Oya Okar, oyunculuk kariyerine 2005 yılında Şöhret dizisinde Gülçin karakteriyle adım atmıştır. Ardından Doktorlar, Düğün Şarkıcısı, Mavi Kelebekler gibi dizilerde rol almıştır. Günümüzde ise Arka Sokaklar dizisinde Selin karakterini canlandırmaktadır.

Arka Sokaklar Dizisinin Selin 1

OYA OKAR BOYU VE KİLOSU

Bekar olan Oya Okar, 1.70 boyunda, 56 kilo ağırlığındadır ve Aslan burcudur.

OYA OKAR HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI

Oya Okar'ın rol aldığı bazı diziler şunlardır:

- Arka Sokaklar (Selin) (2020-Devam ediyor)

- Eve Dönüş (2015)

- Zeytin Tepesi (Oya Tolunay) (2014)

- Ben Onu Çok Sevdim (Şadan) (2013)

- Mavi Kelebekler (Aida) (2011)

- İstanbul Çocukları (Gülfem) (2009)

- Düğün Şarkıcısı (Çiçek) (2008)

- Doktorlar (Gülüm) (2007)

- Şöhret (Gülçin Özer) (2005-2006)

Oya Okar ayrıca tiyatro alanında da çalışmış ve Sessizlik ve İmparatorluk Kuranlar gibi oyunlarda sahne almıştır.