Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından biri olan Arka Sokaklar’da canlandırdığı Zeliş karakteri ile tanınan Yüsra Geyik, geçtiğimiz sezon öncesi diziden ayrılmıştı. 15 yıl boyunca Arka Sokaklar'da rol alan Yüsra Geyik, şimdilerde tatilin keyfini çıkarıyor. Genç oyuncu, son paylaştığı derin dekolteli bikinisi ile büyük beğeni topladı. Binlerce beğeni alan Yüsra Geyik, sosyal medyada da gündem oldu.

Yüsra Geyik Kimdir, Kaç Yaşındadır ve Nerelidir?

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'nun annesi kim, görenler mest oldu, bu yaşta bu güzellik… Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'nun annesi kim, görenler mest oldu, bu yaşta bu güzellik…

Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun'da dünyaya gelmiştir. İlkokul 1. sınıfı Samsun'da okuduktan sonra ailesinin taşınması üzerine 2. sınıfa İstanbul Ataköy'deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda başlamıştır. Henüz dördüncü sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursuyla tiyatro hayatına başlamıştır.

Eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamlayan Yüsra Geyik, 13 yaşında kameralarla tanışmıştır. İlk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol almış ve asıl popülerliğini Arka Sokaklar dizisiyle yakalamıştır. 2006 yılından bu yana Arka Sokaklar dizisinin kadrosunda yer alan Yüsra Geyik, Zeliş karakterini canlandırmaktadır.