Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle ekranlarda izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Cuma akşamları yayınlanan bu popüler diziye, usta oyuncular Şevket Çoruh ve Oya Okar'ın yanı sıra, Ferit Aktuğ isimli bir oyuncu daha katıldı. Aktuğ, dizide Tevfik Moralı karakterine hayat verecek. Bu yeni karakterin diziye katılmasıyla birlikte izleyiciler, Tevfik Moralı'nın kim olduğunu ve ne tür olaylara sebep olacağını merak etmeye başladılar. Peki, Ferit Aktuğ kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde rol aldı? İşte, Arka Sokaklar'ın yeni karakteri Tevfik Moralı'nın canlandıranı Ferit Aktuğ hakkında merak edilenler...

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMÜ NE OLACAK?

Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un üstlendiği Arka Sokaklar dizisi, Kanal D'de 10 Mayıs Cuma akşamı 674. bölümüyle seyircilerle buluşacak.

Senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul'un birlikte yazdığı polisiye dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. 18 yıldır ekranda olan Arka Sokaklar, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.

Arka Sokaklar Tevfik Moralı 1

ARKA SOKAKLAR TEVFİK MORALI KİM, GERÇEK ADI NE?

Arka Sokaklar dizisine yeni katılan isimlerden biri de Ferit Aktuğ oldu.

Aktuğ, dizide Tevfik Moralı karakterini canlandıracak ve yakın zamanda izleyicilerle buluşacak.

Oyuncu, daha önceki rollerinden tamamen farklı bir karakterle karşımıza çıkacak. Ancak "Tevfik Moralı" karakterinin detayları hala gizemini koruyor.

FERİT AKTUĞ'UN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ?

17 Kasım 1978'de Ankara'da doğan Mustafa Ferit Aktuğ, eğitim hayatına Ceyhan Halil Çiftçi Anadolu Lisesi'nde başladı ve lise öğrenimini tamamladı.

Daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. Oyunculuk tutkusunu keşfeden Aktuğ, 2001'de Akademi İstanbul Sanat'ta kamera önü oyunculuğu eğitimi aldı.

Zuhal Topal Yemekteyiz 20 Mayıs Ömer Faruk Şimşek’in menüsü! Zuhal Topal Yemekteyiz 20 Mayıs Ömer Faruk Şimşek’in menüsü!

Kariyerine adım attığı 2002'de TRT 1'de yayımlanan "Koçum Benim" dizisiyle televizyon dünyasına giriş yaptı. Ardından, 2003 yılında yönetmenliğini Çağan Irmak'ın üstlendiği "Mustafa Hakkında Herşey" adlı filmde rol aldı.

Kampüsistan ve Haziran Gecesi gibi popüler dizilerde yer aldıktan sonra, "Kavak Yelleri" dizisinde 170 bölüm boyunca komiser Metin Kaygısız karakterini canlandırdı, bu rolüyle geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.

Aktuğ, televizyon kariyerinin yanı sıra çeşitli reklam filmlerinde de rol aldı. "Aramızda Kalsın", "Kördüğüm", "Ufak Tefek Cinayetler" gibi dizilerde de yer aldı.

Tiyatro sahnesine de adım atan oyuncu, 2019 yılında Dasdas tiyatrosunda "Timsah" adlı oyunda performans sergiledi.

2020'de ise "Eltilerin Savaşı" filmiyle beyaz perdede izleyiciyle buluştu, bu filmde Selim karakterini canlandırdı.