Oyuncu Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın 1997 yılında dünyaya gelen oğulları Ardahan Öztoprak, eğitimi için Amerika'ya gitmişti. Ancak son dönemde yapılan açıklamalarla Ardahan'ın cinsiyet değiştirdiği ortaya çıktı. Artık yeni ismiyle 'Ayda' olarak anılan Ardahan Öztoprak'ın bu kararı gündem yarattı.

"AİLE OLARAK ÇOCUĞUMUZUN YANINDAYIZ"

Gazeteci Seyhan Erdağ'a konuşan Çiçek Dilligil, "26 yaşında artık bir birey. Aile olarak çocuğumuzun yanındayız. Adı artık Ayda. Uzun da bir süreç içerisinde, bu sabah uyandım, 'hadi' diye bir süreç değil. Heves ve marjinal bir durum da değil" şeklinde konuştu.

Ardahan Toprak Kim 1

Leyla’nın evi ve çiftlik otel hangi semtte, nerede? Kimler Geldi Kimler Geçti çekim mekanları, yerleri… Leyla’nın evi ve çiftlik otel hangi semtte, nerede? Kimler Geldi Kimler Geçti çekim mekanları, yerleri…

CİNSİYET DEĞİŞİKLİĞİNİN BAŞINDA

"Amerika'da yaşıyor, önemli kliniklerden destek alıyor" diyen ünlü oyuncu, "Cinsiyet değişikliği söz konusu olduğunu söylediler. Bu iddia doğru mu?" sorusuna ise "Evet, cinsiyet değişikliğinin de başındayız" cevabını verdi.

Ayrıca, Ayda Toprak, sosyal medya hesabından cinsiyet değişikliği sonrası son halini paylaşarak bu sürece dair adımını açıkladı.