A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci karşılaşmasında İzlanda’yı 3-1 mağlup ederken, maç sonrası Arda Güler’in dedesi Mehmet Ali Güler’den dikkat çekici açıklamalar geldi. Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler’in transfer durumu hakkındaki spekülasyonlara cevap veren Mehmet Ali Güler, torununun geleceğiyle ilgili önemli bilgiler verdi.

Alanyaspor-Hatayspor  maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, +, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus  beIN Sports 1 Alanyaspor-Hatayspor maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, +, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus beIN Sports 1

Arda Güler’in Dedesinden Açıklamalar

Mehmet Ali Güler, Beyaz TV’ye yaptığı açıklamada, Arda Güler’in milli maç için gösterdiği performanstan ve galibiyetten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Güler, "Torunum için milli maça geldim. Allah bize nasip etti ve 3-1 gibi bir skorla galip geldik. Sabah 9'dan beri ayaktayım, Mengen'den Arda için buraya geldim. Bütün Türk halkına selam olsun. Dualar Arda Güler için. İnşallah daha iyi yerlere gelecek. Arda 3-4 yaşından beri top peşinde." şeklinde konuştu.

Dedesi Ilk Kez Acikladi Ardanin

Arda Güler Türkiye'ye Mi Dönüyor?

Son dönemde Arda Güler’in Türkiye’ye dönüp dönmeyeceği ile ilgili çeşitli iddialar gündeme gelmişti. Özellikle Galatasaray’a transfer olacağına dair söylentiler ortaya atılmıştı. Ancak Mehmet Ali Güler, bu iddiaları net bir şekilde yalanladı. "Türkiye'ye gelecek mi? Galatasaray söylentileri doğru mu?" sorusuna Mehmet Ali Güler, "Hiç öyle bir şey yok. Onların hepsi asılsız. Arda Güler bu sene Real Madrid'de çok fazla süre alacak. Arda'nın önü açılıyor Real Madrid'de. Fizik olarak noksanları var bence. Bu sene daha iyi olacak. Kimse Galatasaray'a veya Fenerbahçe'ye gelecek demesin. Türkiye'ye gelmez artık." şeklinde yanıt verdi.

Editör: Havva Andırır