Trendyol Süper Lig’de lider konumda bulunan Galatasaray, bugün saat 19:00’da Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda gerçekleştirilecek bu önemli mücadelede hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Maç, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Antalyaspor - Galatasaray Maçının Önemi Nedir?

Galatasaray, Antalyaspor’u mağlup etmesi durumunda Süper Lig tarihindeki en uzun deplasman galibiyeti serisini elde edecek. Sarı-kırmızılı ekip, son 12 dış saha maçından galip ayrılarak Fenerbahçe’ye ait olan rekora ortak durumda. Bu sezon ligde 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik ile dikkat çeken Galatasaray, toplamda 22 puan topladı ve en yakın takipçisi Samsunspor’un 4 puan önünde yer alıyor.

Eyüpspor - Göztepe maçı ne zaman saat kaçta? (19 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Eyüpspor - Göztepe maçı ne zaman saat kaçta? (19 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Öte yandan, Antalyaspor, ligdeki performansıyla 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 8 puanda kaldı. Ev sahibi ekip, bu karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefliyor.

Antalyaspor Aa 2129155

Muhtemel 11’ler Neler?

Galatasaray'ın muhtemel 11’i ise şu şekilde şekilleniyor: Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Jakobs, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Roland Sallai, Yunus Akgün, Victor Osimhen ve Mauro Icardi.

Galatasaray, son 9 maçta yenilgi yüzü görmedi. Ligdeki en son yenilgisini geçen sezon Fenerbahçe karşısında alan sarı-kırmızılı ekip, bu sezon çıktığı 8 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamadı.

Galatasaray Paok Maçı 3

Kaan Ayhan’ın Ceza Sınırı Durumu

Galatasaray’da Kaan Ayhan, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bugün yapılacak olan maçta kart görmesi durumunda, önümüzdeki hafta Beşiktaş ile oynanacak derbide forma giyemeyecek. Bu durum, takımın derbi hazırlıkları açısından da kritik bir önem taşıyor.

Kaan Ayhan

Editör: Havva Andırır