İtalya Serie A’da heyecan, Juventus ve Lazio’nun karşı karşıya geleceği mücadelenin ardından devam ediyor. Juventus, bu sezon şampiyonluk mücadelesi verirken, Lazio ile kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. İki takımın da aynı puana sahip olması, maçı daha da heyecanlı hale getiriyor. Juventus - Lazio maçı 19 Ekim Cumartesi günü saat 21:45’te başlayacak.

PSG - Strasbourg maçı ne zaman saat kaçta? (19 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 PSG - Strasbourg maçı ne zaman saat kaçta? (19 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Juventus - Lazio Maçı Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Bu önemli karşılaşma, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, ekran başında bu mücadeleyi takip edebilecekler.

Takımların Son Durumu Nasıldır?

Juventus, Thiago Motta yönetiminde bu sezon 7 karşılaşmada 3 galibiyet ve 4 beraberlik alarak namağlup bir performans sergiledi. Siyah-beyazlılar, rakip fileleri 10 kez sarsarken, yalnızca 1 gol yedi. Şu anki puan durumu itibarıyla 13 puanla 3. sırada bulunuyor ve lider Napoli ile Inter’in hemen arkasında yer alıyor.

Öte yandan, Lazio da sezonun başlangıcında dikkat çekiyor. Marco Baroni yönetimindeki takım, 7 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Lazio, rakip fileleri 14 kez sarsmasına rağmen kalesinde 11 gol gördü ve şu an 13 puanla 4. sırada yer alıyor.

Juventus1236541

Juventus'ta Kimler Oynayacak?

Juventus’ta Dusan Vlahovic, Samuel Mbangula ve Koopmeiners gibi önemli oyuncular bulunuyor. Ancak, sakatlıkları nedeniyle Arkadius Milik, Gonzalez, Timothy Weah, McKennie ve Bremer bu maçta forma giyemeyecek. Vlahovic, takımın gol yükünü omuzlayarak sezon boyunca 5 gol atma başarısı gösterdi. Milli oyuncu Kenan Yıldız ise bu sezon Serie A’da çıktığı 7 karşılaşmada 2 asist katkısı sağladı.

Juventus Lazio Maci Ne Oldu Mac Kac Kac Bitti 17007000 6384 Amp

Lazio'nun Öne Çıkan İsimleri Kimler?

Lazio'da ise en fazla skor katkısı veren oyuncular arasında Castellanos, Boulaye Dia ve Mattia Zaccagni yer alıyor. Lazio’nun son dönem performansı, maçta galip gelme isteklerini artırıyor.

Editör: Mehmet Çetil