Mauro Icardi Geri Dönüyor! Galatasaray’ın Arjantinli Golcüsü İstanbul’a Ne Zaman Dönecek ve Sahalarla Ne Zaman Buluşacak? Mauro Icardi Geri Dönüyor! Galatasaray’ın Arjantinli Golcüsü İstanbul’a Ne Zaman Dönecek ve Sahalarla Ne Zaman Buluşacak?

Basketbol Süper Ligi’nin başlamasına kısa bir süre kala, Anadolu Efes hazırlık maçlarına hız kesmeden devam ediyor. Anadolu Efes, 2024-2025 sezonuna EuroLeague’de Bologna karşısında çıkacak ve hem Avrupa hem de ligde başarı hedefliyor. Bu bağlamda, Türk temsilcisi Anadolu Efes, Almanya'nın güçlü ekiplerinden Bayern Münih ile hazırlık maçı yapacak. İşte Anadolu Efes - Bayern Münih karşılaşmasına dair merak edilen detaylar.

Anadolu Efes - Bayern Münih Maçı Ne Zaman?

Anadolu Efes, sezon öncesi hazırlıklarını Slovenya'da sürdürüyor ve Ljubljana Turnuvası'na katılacak. Bu turnuvada Anadolu Efes, Bayern Münih ile ilk karşılaşmasına çıkacak. Maç, 6 Eylül 2024 Cuma günü oynanacak ve saat 21:30’da başlayacak. Anadolu Efes’in Bayern Münih karşısındaki bu hazırlık maçı, takımın sezon öncesi formunu görmek açısından önemli bir test olacak.

Anadolu Efes Bayern Münih 1

Anadolu Efes - Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Anadolu Efes ile Bayern Münih arasındaki bu hazırlık karşılaşması, S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Basketbolseverler, maçı bu kanal aracılığıyla takip edebilecekler.

Anadolu Efes Bayern Münih

Turnuva ve İkinci Maç Detayları

Ljubljana Turnuvası'nda Anadolu Efes’in Bayern Münih karşısında oynayacağı maçın ardından, 7 Eylül 2024 Cumartesi günü, saat 17:00’de Panathinaikos ya da Cedevita Olimpija ile ikinci maçına çıkacak. Bu maçın ardından Anadolu Efes, yurda dönecek ve 9-10 Eylül tarihlerinde Antalya’da TÜBAD Turnuvası’na katılacak.

Editör: Havva Andırır