Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, pazar günü dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile sözleşme imzalarken, oğlu Kerim Rahmi Koç'un ameliyat olduğu ortaya çıktı. Ali Koç, Mourinho'yu özel uçakla İstanbul'a getirdiği sırada oğlunun hastaneye kaldırıldığını öğrendi.

Kerim Rahmi Koç Ameliyatta

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre, halı sahada futbol oynayan Kerim Rahmi Koç'un çapraz ön bağlarının koptuğu belirtildi. Ameliyat edilmek üzere hastaneye kaldırılan Kerim Rahmi Koç'un sağlık durumu, başkan Ali Koç için endişe kaynağı oldu.

Ali Koç'un Fenerbahçe Sevgisi

Ali Koç'un, oğlunun ameliyatta olmasına rağmen programını bozmadığı ve planlanan imza törenini gerçekleştirdiği ifade edildi. Cankurt, "Aklı oğlunda kalsa da programını bozmamış ve pazar akşamı saat 19.00'da Fenerbahçe'nin stadında Jose Mourinho ile imza törenini gerçekleştirdi. Ali Koç'un Fenerbahçe sevgisi hakikaten bir başka," ifadelerini kullandı.

Mourinho İmza Töreni

Ali Koç, Fenerbahçe'ye olan bağlılığını bir kez daha göstererek, Mourinho ile yapılan anlaşmanın imza törenine katıldı. Bu tören, Fenerbahçe taraftarları ve futbol dünyası tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Oğlunun Sağlık Durumu

Kerim Rahmi Koç'un sağlık durumu, ameliyat sonrası takip edilecek ve iyileşme süreci yakından izlenecek. Ali Koç'un, bu zorlu günlerde hem ailevi sorumluluklarını hem de Fenerbahçe'deki görevini aksatmadan yerine getirmesi, dikkat çekti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, zorlu bir günün ardından hem ailevi sorumluluklarını yerine getirdi hem de kulübüne olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.