1968 yılında Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Karataş köyünde doğan, dokuz kardeşin dokuzuncusu olarak dünyaya gelen değerli şairimiz, ilkokul birinci sınıfa kadar köyünde eğitim aldıktan sonra okul hayatına devam etmemiştir. 1977 yılında, çeşitli nedenlerden dolayı 9-10 yaşlarında Urfa'dan Osmaniye'ye göç etmek zorunda kalmıştır.

Osmaniye'de yaşadığı süre boyunca farklı işlerde çalışarak geçimini sağlamış ve 25 yıllık bir esnaflık kariyerinin ardından emekli olmuştur. Şiire hobiden başlayan değerli şairimiz, zamanla bu alanda belirli bir seviyeye ulaşmıştır. Osmaniye'de şiir ve edebiyat alanında faaliyet gösteren OŞYAD (Osmaniye Şairler Ozanlar Yazarlar Derneği) yöneticileri ve diğer şair-yazarlarla tanışma fırsatı bulmuş ve bu dostluklarından dolayı minnettarlık duymaktadır.

Kitabının editörü Talip Kazgi'ye özel bir teşekkürde bulunan şairimiz, onun kitap çıkarma sürecindeki büyük desteğini vurgulamaktadır. Talip Kazgi'nin kendisini cesaretlendirdiğini ve kitabın çıkmasında en büyük emeği olan kişi olduğunu belirtmektedir. Ayrıca, Osmaniye'de diğer şair arkadaşlarına da kitap çıkarmaları konusunda yardımcı olduğunu ifade etmektedir.

Evli olan ve üç erkek, iki kız çocuğu babası olan değerli şairimiz, aynı zamanda şarkı sözü yazarlığı da yapmaktadır. Eserleri birçok sanatçı tarafından bestelenmiş ve seslendirilmiştir. Musiki Eseri Sahipleri Grubu (MSG) üyesidir.

Kendi halinde iyi bir aile babası olan ve hayatın öğrencisi olarak kalbinde bir öğrenme isteğiyle yaşayan şairimiz, "VERÂİ" mahlasını alarak onurlandırılmıştır.

Başkan Kaba ve Yönetiminden İl Müdürü Gençtürk'e ziyaret Başkan Kaba ve Yönetiminden İl Müdürü Gençtürk'e ziyaret

Biz de Kınık Gazetesi olarak kendisine başarılar dileriz.