Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte televizyon kanalları, dizilerin geleceği hakkında kararlar almaya başladı. ATV ekranlarında, Ateş Kuşları'nın ardından Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak dizileri için son bölüm kararı alındı.

Aldatmak Ve Ben Bu Cihana Sigmaz 1

ALDATMAK VE BEN BU CİHANA SIĞMAZAM İÇİN NEDEN FİNAL KARARI ALINDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Aldatmak dizisi 30 Mayıs'ta yayınlanacak olan 71. bölümle ekran macerasını noktalayacak. Bu dizinin oyuncu kadrosunda Vahide Perçim, Yeşim Salkım, Ercan Kesal, Yusuf Çim ve Cem Bender gibi deneyimli isimler bulunuyor. Diğer yandan, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ise Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş ve Mustafa Üstündağ'ın başrollerinde olduğu 68. bölümle final yapacak.

KARDEŞLERİM VE KURULUŞ OSMAN GELECEK SEZON DEVAM EDECEK Mİ?

ATV kanalının popüler dizilerinden Ateş Kuşları, 54. bölümünde final yapma kararı alarak seyircilerine veda etmişti. Ancak, yeni sezon için ATV'nin planları arasında, devam edecek dizilerin başında Kardeşlerim ve Kuruluş Osman yer alıyor.

Üç Kız Kardeş dizisi 'Sadık'ın eşi bakın kim, eşine olan aşkını bakın nasıl anlattı Üç Kız Kardeş dizisi 'Sadık'ın eşi bakın kim, eşine olan aşkını bakın nasıl anlattı

Gelecek sezon için hazırlıklarını sürdüren ATV, izleyicilerin yoğun ilgisini çeken Kardeşlerim ve Kuruluş Osman dizilerinin devam edeceğini duyurdu.