AJet'in İndirimli Uçak Bileti Kampanyası Ne Zaman Başlıyor ve Ne Zaman Bitiyor?

AJet, 5-7 Haziran 2024 tarihleri arasında yurt dışı destinasyonlara seyahat edecekler için cazip bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, 5-7 Haziran tarihleri arasında alınan biletlerle 5 Haziran-26 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek yurt dışı uçuşlarında vergiler ve harçlar dahil ücret üzerinden %20 indirim uygulanacak.

AJet Kampanyası Hangi Destinasyonları Kapsıyor?

Kampanya kapsamında indirimli uçuşlar, Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Irak, İtalya, Kosova, Lübnan, Macaristan, İsveç, İsviçre ve Sırbistan gibi 19 farklı destinasyona gerçekleştirilecek gidiş-dönüş, direkt veya yurt içi aktarmalı uçuşları kapsıyor.

AJet Kampanyasından Nasıl Faydalanabilirim?

Kampanyadan faydalanmak için 5-7 Haziran 2024 tarihleri arasında AJet'in web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden seyahat tarihlerinizi seçerek biletlerinizi satın almanız yeterli.

ON NUMARA SONUÇLARI SON DAKİKA: 13 Eylül 2024 On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri? ON NUMARA SONUÇLARI SON DAKİKA: 13 Eylül 2024 On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri?

AJet İndirim Kampanyası Ne Zaman Sonlanıyor?

Kampanya 5-7 Haziran 2024 tarihleri arasında sınırlı sayıda koltuk için geçerlidir. Bu nedenle, indirimli uçak bileti satın almak için acele etmeniz tavsiye edilir.

AJet Ucuz Uçak Bileti İçin Fırsat!

AJet'in yurt dışı destinasyonlara yönelik %20 indirim kampanyası, Avrupa ve Orta Doğu'ya seyahat etmeyi planlayanlar için cazip bir fırsat sunuyor. Kampanyadan faydalanarak, hayalinizdeki tatile daha uygun fiyata gidebilirsiniz.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Kampanya sadece 5-7 Haziran 2024 tarihleri arasında alınan biletler için geçerlidir.
Kampanya kapsamında vergiler ve harçlar dahil ücret üzerinden %20 indirim uygulanacaktır.
Kampanya 19 farklı yurt dışı destinasyonu kapsamaktadır.
Kampanya sınırlı sayıda koltuk için geçerlidir.

Editör: Murat Serdar Yıldız