Yüce Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, 1957 yılında İstanbul'da doğdu. Galatasaray Lisesi'nden mezun olan Yüce, otomotiv sektöründe uzun yıllara dayanan bir kariyere sahiptir. 1977 yılından itibaren Orhan R. Yüce ile birlikte otomotiv sektöründe çalışmış ve Alfa Romeo markasının yedek parça tedariğini sağlamıştır. Daha sonra Alfa Romeo markasının Türkiye distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev almıştır.

Ahmet Yuce Kimdir Kac Yasinda Skoda Ceo Su 16913321 1365 Amp

Ahmet Yüce, otomotiv sektöründeki deneyimiyle dikkat çekmektedir. Ayrıca 1987 yılında kurulan Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin kurucu üyelerinden biridir. Erya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yüce Motor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Yüce Auto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atanmıştır.

Sigara yeniden zam mı geldi, İşte güncel zamlı sigara fiyat listesi! Yeni zamla sigara tiryakileri isyan edecek! Sigara yeniden zam mı geldi, İşte güncel zamlı sigara fiyat listesi! Yeni zamla sigara tiryakileri isyan edecek!

Ahmet Yüce, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu ve Büyük Kulüp üyeliklerini sürdürmektedir. Fransızca bilen Yüce'nin bir oğlu olan Ali Yüce, kendisi gibi otomotiv sektöründe faaliyet göstermektedir.