Çorum Valiliğine  atanan Ali Çalgan kimdir? Ali Çalgan aslen nereli, kaç yaşında ve nerelerde görev yaptı? Çorum Valiliğine atanan Ali Çalgan kimdir? Ali Çalgan aslen nereli, kaç yaşında ve nerelerde görev yaptı?

Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Ankara'da bir restoranda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Şık'ın, akşam saatlerinde Çankaya ilçesindeki bir restoranda bir grup arkadaşıyla bulunduğu sırada tansiyonunun düşmesi sonucu baş dönmesi yaşadığı ve dengesini kaybederek düştüğü bildirildi. Başını sert bir cisimle çarpması üzerine restoran yetkilileri tarafından çağrılan ambulansla hastaneye götürüldü.

Ahmet Şık Sağlık Durumu Nasıl?

TİP tarafından yapılan açıklamada, Ahmet Şık'ın hastaneye götürülmesinin ardından yapılan kontrollerin sonucunda ciddi bir sağlık problemi tespit edilmediği ve kısa bir süre sonra taburcu edildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca, Şık'ın sağlık durumunun iyi olduğu vurgulandı.

Kamuoyuna Duyuruldu

TİP, Ahmet Şık'ın sağlık durumuyla ilgili bilgilendirmede bulunarak kamuoyunu bilgilendirme görevini yerine getirdi. Milletvekilinin yaşadığı rahatsızlık sonrası aldığı tedbirlerle sağlığının normale döndüğü ve taburcu edilmesinin ardından dinlenmeye çekildiği ifade edildi.

Editör: Havva Andırır