Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi kızışıyor. Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, deplasmanda AEK takımına konuk oluyor. 24 Nisan Çarşamba günü saat 20:30'da başlayacak AEK - Panathinaikos maçı, S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

AEK-Panathinaikos Mücadelesinde Neler Bekleniyor?

Panathinaikos, son dört maçını kazanarak play-off şampiyonluk grubunda çıkış yakaladı. Bu akşam AEK'yı yenmesi durumunda 2 puan farkla liderlik koltuğuna oturacak. AEK ise son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Panathinaikos Galibiyetle Liderliğe Yükselmek İstiyor

Panathinaikos, ligde oynadığı 32 maçta 22 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşarken, AEK ligin en az mağlubiyet alan takımı olarak dikkat çekiyor. Sarı-siyahlılar, oynadığı 32 karşılaşmada 21 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Galatasaray-Sivas TARAFTARIUM 24 İZLE, Gs Sivas maçı Taraftarium güncel link, izleme ekranı Galatasaray-Sivas TARAFTARIUM 24 İZLE, Gs Sivas maçı Taraftarium güncel link, izleme ekranı

Panathinaikos'ta Hedef Çifte Kupa

AEK - Panathinaikos maçını kazanan takım, Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacak. Panathinaikos, bu maçın ardından da yoğun bir programda mücadele edecek. Pazar günü Aris'i deplasmanda, 8 Mayıs'ta PAOK'u deplasmanda, 12 Mayıs'ta Olimpiakos'u kendi sahasında ve 18 Mayıs'ta ise Yunanistan Kupası finalinde Aris'i yenmek isteyecek.

AEK-Panathinaikos Heyecanlı Mücadele S Sport Plus'ta

Futbolseverler, AEK - Panathinaikos arasındaki bu heyecanlı maçı S Sport Plus kanalından canlı olarak takip edebilecekler.

AEK-Panathinaikos Maçını Canlı İzle