Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi'nde, bir tamircide çalışan Servan D. (22) isimli genç, kendisine sabah iş yerine götürmesi için teslim edilen lüks bir otomobil ile gezmeye çıktığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek çiğ köfteci ve markete daldı. O anlar, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

D-400 Karayolu'nda hızla seyreden Servan D., direksiyon hakimiyetini kaybederek çiğ köfteci ve markete daldı. Facianın önüne geçen en önemli etken ise dükkanda müşteri olmamasıydı. Kazada kimse yaralanmazken, çiğ köfteci yaşadığı dehşeti şu sözlerle ifade etti: "Çok korktuk, Allah’a şükür bize bir şey olmadı. Sürücü de iyiydi, sadece uykulu olduğunu söyledi."

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, sürücünün "uykuluyum, dikkatim dağılmış" savunması yaptığı öğrenildi.

Ankara 19 Mayıs konserler nerede, kimin konseri ücretsiz olacak? Ankara 19 Mayıs konserler nerede, kimin konseri ücretsiz olacak?

Kaza sonucu çiğ köfteci ve market dükkanında büyük hasar meydana geldi. İş yeri sahipleri, hasarlarının giderilmesini istedi. Olay sırasında hazırlık yapan bir dükkan sahibi olan Yağmur Sanayır, yaşadığı korkuyu şu sözlerle anlattı: "Gece saat 2 gibi dükkanı toparlıyordum o sırada yoldan hızlı bir şekilde gelen araç önce tüplere vurdu daha sonra iş yerlerine girdi. Canımı zor kurtardım ve o an çok korktum."

Olayla ilgili inceleme devam ederken, iş yerlerindeki masrafların karşılanması için bekleyiş devam ediyor.