Adana'nın Yüreğir ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, Mehmet Kuş (27) adlı bir şahıs, ablasına şiddet uygulayan eniştesi Faruk Soyyiğit'i (33) tabancayla öldürdü. Olay, 4 Temmuz günü saat 16.00 sularında Doğankent-Pekmezli Mahallesi'nde meydana geldi. T.S. adlı kadının eşi olan Faruk Soyyiğit'in, psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı biliniyordu. T.S., bu nedenle bir süre önce ailesinin yanına dönmüştü.

Artvin Valiliğine atanan Turan Ergün kimdir? Vali Turan Ergün aslen nereli, kaç yaşında evli mi, ne mezunu? Artvin Valiliğine atanan Turan Ergün kimdir? Vali Turan Ergün aslen nereli, kaç yaşında evli mi, ne mezunu?

Tartışma ve Cinayet

Mehmet Kuş, ablasının yaşadığı şiddet olayları hakkında konuşmak için eniştesi Faruk Soyyiğit'i buluşmaya çağırdı. Ancak buluşma, hızla bir tartışmaya dönüştü ve ardından kavgaya geçti. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Mehmet Kuş, belinde taşıdığı ruhsatsız tabancayı çıkararak Faruk Soyyiğit'i karnından vurdu. Ardından olay yerinden kaçtı.

Olayın İhbar Edilmesi ve Sonrası

Çevredeki vatandaşların silah seslerini duyarak polise ihbarda bulunmasıyla birlikte, bölgeye sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Faruk Soyyiğit hayatını kaybetti. Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mehmet Kuş'u Ziyapaşa Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı.

Şüphelinin Tutuklanması

Emniyette yapılan işlemlerin ardından Mehmet Kuş, ablasının şiddet görmesine tepki olarak hareket ettiğini ve pişmanlık duyduğunu ifade etti. Daha sonra adliyeye sevk edilen Kuş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Editör: Havva Andırır