Ziraat Girişim'in, ünlü marka Simit Sarayı'nın yüzde 51 hissesini devralmasının ardından dikkatler, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu'ya çevrildi. İş dünyasında tanınan ve başarılı işlere imza atan Kavukçu'nun hayatı, merak edilen bir konu haline geldi.

Simit Sarayı'nın Yeni Sahibi Abdullah Kavukçu Kimdir?

Abdullah Kavukçu, 1973 yılında Erzincan'da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitimini Erzincan'da tamamladıktan sonra İstanbul'a gelerek Anadolu Lisesi'nde öğrenim gördü. Ticaret dünyasına ilk adımlarını babasının işlettiği markette atarak ticaretin inceliklerini öğrendi.

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 12Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 12 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 12Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 12 Eylül 2024

İş Hayatında Başarıları

Kapalıçarşı'da edindiği ticari deneyimlerinin ardından Kavukçu, iş hayatında çeşitli yatırımlar yaparak adını duyurmaya başladı. 2002 yılında iş ortakları Haluk Okutur ve Mehmet Tarakçı ile birlikte Simit Sarayı markasını kurdu. Bu girişim, Türkiye'de ve uluslararası alanda tanınan bir marka haline geldi.

Genişleyen İş Alanları

Kavukçu, iş hayatındaki başarılarına Parkshop AVM gibi Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek otoban AVM projesini ekledi. 2012 yılında Simit Sarayı'nın İcra Kurulu Başkanı olarak görev üstlendi ve şirketin büyümesine önemli katkılarda bulundu. Aynı zamanda Kavukcu Grup'un Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapmakta olup, inşaat, gıda, yönetim ve danışmanlık gibi farklı iş kollarında faaliyet göstermektedir.

Editör: Havva Andırır