A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları çeyrek finalinde Çin’i 3-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Bu tarihi başarılarının ardından Filenin Sultanları, yarı finalde İtalya ile karşılaşacak. Türkiye’nin yarı final maçı 8 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 21:00’de oynanacak.

Türkiye’nin Yarı Final Rakibi Kim Oldu?

Türkiye’nin yarı finaldeki rakibi İtalya oldu. İtalya’nın güçlü voleybol takımı karşısında Filenin Sultanları, madalya hedefini gerçekleştirmek için mücadele edecek.

Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

66B205Ce37446C24153Ffed7

Türkiye-İtalya Voleybol Maçı Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Türkiye-İtalya voleybol maçının TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanması planlanıyor. Maçın canlı yayını ve tüm detayları için TRT 1 ekranlarını takip edebilirsiniz.

Bu maç, Türkiye’nin voleybol tarihindeki en önemli anlardan biri olacak ve sporseverler tarafından büyük bir heyecanla izlenecek. Filenin Sultanları’nın başarılı performansı, ülkemizin olimpiyat oyunlarındaki başarısını daha da artırmak için büyük bir fırsat sunuyor.

Editör: Zeliha YAKUT