İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul'un bazı bölgelerinde planlanan su kesintilerini duyurdu. Peki, hangi ilçelerde su kesintisi olacak ve bu kesintiler ne kadar sürecek? İşte detaylar:

SU KESİNTİSİ HANGİ İLÇELERDE OLACAK?

Anadolu ve Avrupa Yakası'nda belirli bölgelerde yapılacak su kesintileri şu ilçeleri kapsayacak:

Anadolu Yakası: Kartal, Pendik, Tuzla, Maltepe, Sultanbeyli, Çekmeköy, Sancaktepe, Ümraniye, Üsküdar, Ataşehir, Kadıköy, Beykoz, Beylikdüzü, Şile, Beykoz, Çatalca ve Silivri.

Nihal Candan hapse geri mi girdi, neden serbest? Nihal Candan hapse geri mi girdi, neden serbest?

Avrupa Yakası: Arnavutköy, Eyüpsultan, Esenler, Gaziosmanpaşa, Başakşehir, Bahçelievler, Bakırköy, Güngören, Küçükçekmece, Bayrampaşa, Avcılar, Bağcılar, Zeytinburnu, Fatih, Sarıyer, Sultangazi, Kağıthane, Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş, Üsküdar, Kadıköy, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Silivri, Çatalca ve Sultangazi.

SU KESİNTİSİ NE ZAMAN?

Su kesintileri planlama doğrultusunda farklı tarihlerde ve sürelerde gerçekleşecek olup, kesinti tarihlerine ve sürelerine İSKİ'nin resmi web sitesinden veya mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz.

SU KESİNTİLERİ NASIL SORGULANIR?

İstanbul'da yaşanan su kesintileri hakkında detaylı bilgi almak ve kesinti planlarına erişmek için İSKİ'nin resmi web sitesindeki "Su Kesintisi ve Arıza Sorgulama" bölümünü kullanabilirsiniz.

İSKİ SU KESİNTİLERİ SORGULAMA