SURVİVOR ALL STAR BÜYÜK FİNAL

Survivor All Star büyük finali, 13 Haziran 2024 Perşembe günü saat 20.00'de İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleştirilecek. Final heyecanı TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

FİNALİSTLERİN MÜCADELESİ

Survivor All Star’ın İstanbul’daki büyük finalinde, Batuhan, Nefise, Ogeday ve Seda düelloda karşılaşacak. Canlı yayında yapılacak olan düello oyununda kazanan, Survivor All Star şampiyonu olarak kupayı kaldıracak.

SEDA’NIN AÇIKLAMALARI

Seda, final öncesi duygularını şu şekilde ifade etti: "Çok güzel bir hayaldi benim için, gerçek oldu. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki atış seçmek büyük bir avantaj. Ben bu şampiyonu bugün yenebildiysem büyük bir dezavantajı atış seçememesi oldu. O yüzden Atakan'ı kutluyorum. Atış seçseydi hiçbir şey kolay olmayacaktı. O efsane bir yarışmacı. Efsane bir şampiyon ve arkadaş."

ATAKAN’IN AÇIKLAMALARI

Atakan, finaldeki performansıyla ilgili şunları söyledi: "Olaya şöyle bakıyorum. Bir şeyi sadece istemen yetmez, onun da seni istemesi gerekiyor. Ben şampiyonluğu istedim, bunun için savaştım. Evet, sonradan geldik, atış seçemedim, dezavantajlı bir şekilde buraya geldim. Ama atış seçeceğimi bilseydim de yine istatistiği kovalamazdım. Ben sonuçtan değil, savaşmaktan zevk alıyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Hak eden şampiyon olacak. Bugün bekleneni veremedim. Nasip, gerçekten buna böyle inanıyorum. Sevenlerimden özür diliyorum. Bir şampiyon gibi veda edemedim. Herkese çok çok teşekkür ediyorum, benden bu kadar."

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te  DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

SURVİVOR 2024 ŞAMPİYONU

Survivor All Star 2024'ün şampiyonu henüz açıklanmadı. Final sonuçları açıklandığında bu haber güncellenecektir. Yarışmanın takipçileri, şampiyonun kim olduğunu öğrenmek için TV8 canlı yayını izleyebilirler.

Editör: Zeliha YAKUT