Survivor All Star 2024'te büyük final heyecanı yaşanıyor. Büyük final İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Survivor şampiyonu bugün belli olacak. Peki, Survivor'da kim şampiyon oldu? İşte ayrıntılar...

SURVİVOR 2024 FİNALİSTLERİ

Survivor All Star 2024’te finale kalan isimler:

Ogeday Girişken

Batuhan Karacakaya

Nefise Karatay

Seda Ocak

Bu finalistler, İstanbul’da gerçekleştirilen büyük finalde kozlarını paylaşacaklar. Yarışmanın sonucunda bir kişi Survivor şampiyonu olacak.

Survivor Final

FİNALİSTLERİN PERFORMANSI

Batuhan Karacakaya: İlk finalist olarak adını yazdırdı.

Nefise Karatay: İkinci finalist olarak belirlendi.

Ogeday Girişken ve Seda Ocak: Atakan ile düello oyununda karşı karşıya geldiler ve finale yükselen isimler oldular. Atakan ise hayallerine veda etti.

Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne? Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne?

SURVİVOR BÜYÜK FİNAL

Survivor büyük finali henüz sonuçlanmadı. Şampiyon belli olduğunda bu haber güncellenecektir.

Survıvor 1

FİNALİSTLERİN BİYOGRAFİLERİ

BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR?

Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997'de İstanbul'da doğdu. Kariyerine oyuncu olarak başlayan Karacakaya, Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent Ziyagil karakteriyle tanındı. Ardından Umutsuz Ev Kadınları ve Diriliş: Ertuğrul gibi dizilerde rol aldı. 2021 ve 2022 yıllarında Survivor’a katılan Batuhan, 2021’de 7. ve 2022’de 3. oldu.

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken, 1992 yılında Adana'da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği okudu. Fenerbahçe kürek takımında on yıl boyunca yer aldı. 2017 yılında Survivor’a katılarak şampiyon oldu. Daha sonra Bir Litre Gözyaşı ve Savaşçı dizilerinde oyunculuk yaptı.

NEFİSE KARATAY KİMDİR?

Nefise Karatay, 25 Şubat 2000'de doğdu. Spora çocuk yaşlarda başlayan Karatay, ailesinin de desteğiyle sporcu kimliğini geliştirdi. Şimdilerde 22 yaşında olan Nefise, Survivor All Star 2024’e finalist olarak katıldı.

SEDA OCAK KİMDİR?

Seda Ocak, eski yarışmacılardan Sema Aydemir’in ikizidir ve 34 yaşında. Aslen Bursalı olan Seda, eski milli atlet ve antrenör olarak biliniyor. İki çocuk annesi olan Seda, Bursa Kız Lisesi’nden mezun olduktan sonra anaokulu öğretmenliği ve spor yönetimi alanlarında eğitim aldı. Rumeli Üniversitesi'nde spor danışmanlığı yapmaktadır.

ŞAMPİYONUN AÇIKLANMASI

Survivor şampiyonu belli olduğunda haberimiz eş zamanlı olarak güncellenecektir. Yarışmanın takipçileri, şampiyonun kim olduğunu öğrenmek için bu sayfayı takip edebilirler.

Editör: Zeliha YAKUT