Balıkesir Gömeç Belediyesi'nin düzenlediği 3. Ulubeyler Yağlı Pehlivan Güreşleri, yarın başlıyor. 24 başpehlivanın karşı karşıya geleceği güreşler, büyük heyecana sahne olacak.

ÖN ETKİNLİK: ÜCRETSİZ HALK KONSERİ

Güreşler öncesinde, Gömeç'te bu akşam saat 20:00'de ücretsiz bir halk konseri düzenlenecek. Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Gömeç Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenecek etkinlikte 24 başpehlivan şampiyonluk için mücadele edecek.

Kumluca Yagli Guresleri Aa 1826005

GEÇEN YILIN ŞAMPİYONLARI

Geçen yıl düzenlenen Ulubeyler Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni finalde rakibi Fatih Atlı'yı yenen Recep Kara kazanmıştı. 2. Ulubeyler Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni ise finalde rakibi Tanju Gemici'yi yenen Ertuğrul Dağdeviren kazanmıştı. Bu sene kimin kazanacağı merak konusu oldu.

Ayhan Bora Kaplan olayı ne, neden tutuklu, suçu ne? Ayhan Bora Kaplan olayı ne, neden tutuklu, suçu ne?

BU YILIN KATILIMCILARI

Bu yılın güreşlerinde geçen senenin şampiyonu Ertuğrul Dağdeviren'in yanı sıra İsmail Balaban, İsmail Koç, Orhan Okulu gibi güreş camiasının önde gelen isimleri de yer alacak.

GÜREŞLERİN SAATLERİ VE YAYIN BİLGİLERİ

Gömeç - Ulubeyler Yağlı Güreşleri etkinliği saat 09:00'da başlayacak. Güreşleri Tek Rumeli kanalı verecek. Güreşleri takip etmek için ayrıca internet sitemizden de bilgi alabilirsiniz.