1. Lig'e yükselen iki takım belli oldu! Kırmızı Grup'tan Amed Sportif Faaliyetler ve Beyaz Grup'tan Esenler Erokspor, 1. Lig'e yükselen ilk iki takım olarak belirlendi.
  2. 296

Amed Sportif Faaliyetler, Kırmızı Grup'ta şampiyonluk ipini göğüsleyerek ligi en yakın rakibi Kastamonuspor'un 3 puan önünde tamamladı ve üst lige çıkmaya hak kazandı.

I M G 0378

Esenler Erokspor ise Beyaz Grup'ta büyük bir başarıya imza atarak Serik Belediyespor'u 6-0 mağlup ederek 1. Lig'e yükseldi. Erokspor, ligi lider tamamlayarak haklı bir zafer elde etti ve bir sonraki sezon için üst ligde mücadele etme şansını yakaladı.

I M G 3403

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Vanspor'un sahadan çekilmesi, ligdeki bazı gelişmelerden biri olarak öne çıkıyor. Bu gelişmelerle birlikte Esenler Erokspor ve Amed Sportif Faaliyetler, 1. Lig'e yükselen takımlar olarak dikkatleri üzerlerine çekti.

CANLI İZLE Çaykur Rize-Kasımpaşa (18 Mayıs) şifresiz mi, Çaykur Rize-Kasımpaşa yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Çaykur Rize-Kasımpaşa (18 Mayıs) şifresiz mi, Çaykur Rize-Kasımpaşa yayın bilgileri, nereden izlenir?

Amed22 001