TV8 ekranlarında hafta içi her gün keyifle izlenen "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" programının 12 Haziran Çarşamba günü yayınlanan 628. bölümü, izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Bu bölümde haftanın üçüncü yarışmacısı olan Kübra Bülbül'ün menüsü damaklarda nasıl bir tat bıraktı?

Zuhal Topal Yemekteyiz 12 Haziran Kübra Bülbül Menüsü neler var, Beğenildi mi?

Haftanın üçüncü gün yarışmacısı olan Kübra Bülbül, programın 628. bölümünde yer aldı. 44 yaşında ve 2 çocuk annesi olan Kübra Bülbül, aslen Sapancalıdır. Programda kendisini en iyi şekilde temsil etmek için yarıştı ve kendi özel menüsünü hazırladı.

Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor? Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor?

Zuhal Topal Yemekteyiz 12 Haziran Menü Değerlendirmesi

Kübra Bülbül'ün hazırladığı menü, izleyicilerin beğenisine sunuldu. Ancak programın tamamını izleyenlerin yorumlarına göre, menüdeki yemeklerin lezzeti ve sunumu oldukça beğenildi. Özellikle Bülbül'ün özenle hazırladığı yemeklerin, yarışmanın ruhuna uygun olduğu ve diğer yarışmacılar arasında ön plana çıktığı belirtildi.

Editör: Murat Serdar Yıldız