Survivor All Star yarışmasında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Yunus Emre Özden, geçtiğimiz gün yapılan düello sonucunda yarışmadan elendi. Özden'in adadan ayrılmasıyla birlikte Türkiye'ye dönüşü, özellikle sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi

Yunus Emre Özden'in Survivor Macerası

Survivor All Star'da Aleyna Kalaycıoğlu ile olan samimi ilişkisi ve dikkat çeken performansıyla adından söz ettiren Yunus Emre Özden, son düelloda Atakan'a karşı mücadele etmiş ve mağlup olarak adaya veda etmişti. Özden, Nefise'ye karşı 5-1, Atakan'a karşı ise 5-3 mağlup oldu ve yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı.

Yunus Emre Özden'in Veda Konuşması

Elenmesinin ardından yaptığı konuşmada duygularını ifade eden Yunus Emre Özden, "Ağlayacağım, zor tutuyorum kendimi" şeklinde konuştu. Yarışmadaki performansına ve deneyimine vurgu yaparak duygusal anlar yaşadı.

Yunus Emre Özden'in Türkiye'ye Dönüşü

Yunus Emre Özden'in havaalanında eşiyle kavuştuğu anın görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. Özden'in adadan ayrılmasının ardından sevenleri ve takipçileri tarafından yapılan destek ve paylaşımlar, onun Survivor macerasının sona ermesini duygusal bir şekilde karşıladı.

Yunus Beria

Editör: Havva Andırır