2024 YÖKDİL/2 sınavı, 11 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Sınav, saat 10:15'te başlayıp 13:15'te sona erdi. Toplamda üç saat süren sınav, adayların dil becerilerini ölçmeyi amaçlıyor.

KPSS DHBT (Din Hizmetleri Alan Bilgisi) Sınav Giriş Belgesi TIKLA: KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) sınav tarihi ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak? KPSS DHBT (Din Hizmetleri Alan Bilgisi) Sınav Giriş Belgesi TIKLA: KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) sınav tarihi ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?

YÖKDİL Soruları ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak?

Sınavın ardından adaylar, YÖKDİL soruları ve cevap anahtarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. ÖSYM'nin sınav takvimine göre, sınav günü içerisinde soru kitapçığı ve cevap anahtarının yayımlanması bekleniyor. Detaylı bilgilendirme ÖSYM'nin resmi web sitesinden duyurulacak ve haberimiz güncellenerek bu bilgiler eklenecektir.

YÖKDİL Sonuçları Ne Zaman Öğrenilecek?

YÖKDİL/2 sınav sonuçları 29 Ağustos 2024 tarihinde açıklanacak. Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM'nin resmi internet sitesinden erişebilecekler. Sonuçların açıklanmasının ardından adaylar, performanslarını ve sınav sonuçlarını değerlendirme fırsatı bulacaklar.

Editör: Havva Andırır