Son dönemde dikkat çeken oyunculardan biri olan Ersin Arıcı, 1991 yılında Şanlıurfa'da doğmuştur. Oyunculuk kariyerine tiyatro sahnelerinde başlamış olan Arıcı, sinema ve dizi projeleriyle de geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştır. İstanbul'da eğitimini tamamladıktan sonra, oyunculuk kariyerine hız kesmeden devam etmektedir.

Ersin Arıcı’nın Tiyatro Kariyeri

Ersin Arıcı, tiyatro sahnesinde adından sıkça söz ettirmiştir. 2015 yılında "Gömülemeyen Cenaze" adlı oyunla dikkat çekmiş, bu başarısını "Kimseye Bir Şey Söylemeyeceğim" (2016), "Entrika Kuntrika" (2018) ve "Biz Bize Benzeriz" (2018) gibi yapımlarla sürdürmüştür. Bu oyunlarda farklı karakterlere hayat vererek izleyicilerin takdirini kazanmıştır.

Sinema ve Dizi Kariyeri

Ersin Arıcı’nın ekran kariyeri 2015 yılında başlamış ve birçok önemli projede yer almıştır. "Hangimiz Sevmedik?" dizisinde Sami karakteri ile tanınmış, "Ufak Tefek Cinayetler"de Hilmi, "İnsanlık Suçu"nda Turhan, "Keşke Hiç Büyümeseydik"te Kahveci Cevdet rollerini üstlenmiştir. Ayrıca, "Avlu" dizisinde Kadir Doğan karakteriyle dikkat çekmiş, "Kağıttan Hayatlar" filminde Gonzales rolü ile sinemaseverlerin karşısına çıkmıştır. 2022 yılında "Gidenler" sinema filminde de rol almıştır.

Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü? Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü?

Güncel Projeleri

Ersin Arıcı, günümüzde "Yalı Çapkını" dizisinde Abidin karakterini canlandırmaktadır. Bu rolüyle büyük beğeni toplamış ve kariyerinde önemli bir adım daha atmıştır. Ayrıca, "Yakamoz S-245" dizisinde Altan, "Perest" ve "Kuş" kısa filmlerinde, "Tell Me About Your Darkness" ve "Yaban" sinema filmlerinde rol almıştır. Arıcı, her yeni projede izleyicilerin ilgisini çekmeye devam etmektedir.

Editör: Havva Andırır