Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, boşanma süreci ve aldatma iddialarıyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu. Doğan, ünlü modacı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalında verdiği röportajda, evliliğinin neden sona erdiğini ve kendisine yöneltilen aldatma suçlamalarını yanıtladı.

Nihat Doğan'dan İlk Kez Aldatma İddialarına Cevap"İhaneti Kabul Ediyorum"

Nihat Doğan, evlilik hayatında iyi bir eş olamadığını açıkça belirterek, "Ben başaramadım, belki iyi bir sevgili oldum ama iyi bir eş, iyi bir baba olamadım. Yaptım bir hata, ben evlilik adamı değilim. Aslanı evcilleştiremezsin" şeklinde konuştu. Bu sözlerle evlilikteki sorumluluğunu üstlenen Doğan, yaşadığı hataların farkında olduğunu dile getirdi.

Eski Eşinin Yeni Evlilik İsteği ve Çocuğun Velayeti

Doğan, eski eşinin tekrar evlenmek istemesi halinde karışmayacağını ifade etti. Ancak bu durumda evlenecek kişinin kim olduğunu ve eski eşine iyi bakıp bakmayacağını araştıracağını belirtti. Ayrıca çocuğun velayeti konusunda da söz sahibi olmak istediğini dile getirdi.

Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne? Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne?

Duygusal Zorluklar ve Pişmanlık

Röportajda Nihat Doğan, boşanma sürecinde yaşadığı duygusal zorlukları da paylaştı. "Günlerce ağladım" diyerek, evliliğin sona ermesinin kendisi için büyük bir hayal kırıklığı olduğunu ifade etti. Bu açıklamalarıyla Doğan, kişisel hayatındaki sorunları açıkça paylaşarak takipçilerine samimi bir şekilde yaklaştı.

Editör: Havva Andırır