Osmaniye'de Büyük Narkotik Operasyonu 57 Kilo Esrar Ele Geçirildi Osmaniye'de Büyük Narkotik Operasyonu 57 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu, Gazi Meclisimizde önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy tarafından sosyal medya hesabında paylaşıldı.

Mecliste Önemli Görüşme

Bakan Uraloğlu, Osmaniye'ye yapılan hizmetler ve yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere TBMM'de Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy tarafından ağırladı. Görüşmede, Osmaniye'nin ulaşım ve altyapı projeleri ele alındı.

Screenshot 3-1

Osmaniye'ye Katkılarından Dolayı Teşekkür

Milletvekili Gülsoy, Bakan Uraloğlu'na Osmaniye'ye olan hizmetleri ve ilgisi için teşekkür etti. Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Sayın Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’nu Gazi Meclisimizde ziyaret ettik. Bakanımıza Osmaniye’mize olan hizmetleri ve ilgileri için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Gelecek Projeler

Görüşme sırasında, Osmaniye'de devam eden ve planlanan projeler hakkında da detaylar paylaşıldı. Uraloğlu, Osmaniye'nin ulaşım ağını güçlendirmek ve altyapı çalışmalarını hızlandırmak adına Bakanlık olarak her türlü desteği vereceklerini belirtti.

İşbirliği ve Destek

Milletvekili Seydi Gülsoy, Osmaniye'nin kalkınması için Ankara'da yaptığı temasları sürdürürken, Bakanlıklar düzeyindeki bu tür ziyaretlerin önemine dikkat çekti. Uraloğlu ile yapılan görüşmenin ardından, Osmaniye'ye yönelik yatırımların artarak devam edeceği mesajı verildi.

Editör: Zeliha YAKUT