Uluslar Ligi’nde 8 Eylül 2024 Bugün Hangi Maçlar Oynanacak, Saat Kaçta Başlayacak? Hangi Takımlar Sahada? Uluslar Ligi’nde 8 Eylül 2024 Bugün Hangi Maçlar Oynanacak, Saat Kaçta Başlayacak? Hangi Takımlar Sahada?

Bugün, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda önemli rövanş maçları oynanacak. Futbolseverlerin büyük bir heyecanla beklediği bu karşılaşmalarda, Avrupa’nın en prestijli kulüp organizasyonunun ikinci aşamasında mücadele eden takımlar sahne alacak. İşte, 30 Temmuz 2024 tarihinde oynanacak maçlar ve programı:

Bugün Hangi Maçlar Var?

Fenerbahçe - Lugano: Temsilcimiz Fenerbahçe, sahasında İsviçre'nin Lugano takımını konuk edecek. Maç saat 20.00'de başlayacak.

Karabağ - Lincoln Red: Azerbaycan temsilcisi Karabağ, Lincoln Red'le karşılaşacak. Bu mücadele saat 19.00'da başlayacak.

Sparta Prag - Shamrock Rovers: Çek Cumhuriyeti ekibi Sparta Prag, İrlanda'nın Shamrock Rovers takımını ağırlayacak. Maç 20.00'de başlayacak.

Diğer Önemli Maçlar

Klaksvik - Malmö: Faroe Adaları temsilcisi Klaksvik, Malmö ile mücadele edecek. Bu karşılaşma saat 21.45'te başlayacak.

Flora T. - Virtus: Estonya'nın Flora T. takımı, Virtus ile karşılaşacak. Maç 19.00'da başlayacak.

Hamrun - Balkani: Malta'nın Hamrun ekibi, Balkani ile mücadele edecek. Bu karşılaşma saat 21.00'de oynanacak.

TNS - Ferencvaros: Galler'in TNS takımı, Macaristan'ın Ferencvaros ekibini ağırlayacak. Maç saat 21.00'de başlayacak.

Bugünkü maçlar, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunun kaderini belirleyecek ve futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Maçların sonuçları ve performanslar, bir üst tura yükselme mücadelesi için büyük önem taşıyor.

Editör: Havva Andırır