Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda FK Partizan (Sırbistan) ile FC Lugano (İsviçre) arasındaki eşleşmenin galibi ile karşılaşacak. İsviçre temsilcisi Lugano, daha önce Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'ye elenmiş ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam etmişti. Bu eşleşme, Beşiktaş'ın Avrupa Ligi’ndeki rakibini belirleyecek.

Trabzonspor - Kayserispor maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Trabzonspor - Kayserispor maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Trabzonspor'un Olası Rakibi Kim Olacak?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rapid Wien'i eleyebilirse, SC Braga (Portekiz) ile Servette FC (İsviçre) arasındaki eşleşmenin galibi ile karşılaşacak. Bu eşleşmede Braga ve Servette'nin kazananı, Trabzonspor'un rakibi olacak.

Play-Off Turu Maçları Ne Zaman Oynanacak?

UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçları, 22 Ağustos ve 29 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Bu aşamayı geçen takımlar, grup aşamasına katılma hakkı elde edecek ve Avrupa'nın ikinci en prestijli kulüp turnuvasında mücadeleye devam edecek.

Editör: Mehmet Çetil