Atalanta - Arsenal maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Atalanta - Arsenal maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

UEFA Avrupa Ligi play-off turunun ilk maçı bu akşam Beşiktaş’ın Lugano deplasmanında gerçekleşecek. Beşiktaş, Süper Lig'e başarılı bir başlangıç yaparak iki maçta da galip gelmiş ve Süper Kupa'da Galatasaray’ı 5-0 mağlup etmişti. Bu akşam, UEFA Avrupa Ligi play-off turu için Lugano ile karşılaşacak olan Beşiktaş, ilk maçta avantaj sağlamayı hedefliyor. Maç, 22 Ağustos Perşembe günü saat 21:30’da başlayacak.

Maç Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Lugano-Beşiktaş maçı, S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakem atamaları da belli oldu; Danimarkalı hakem Morten Krogh karşılaşmayı yönetecek. Krogh’un yardımcılıklarını Dennis Rasmussen ve Steffen Bramsen üstlenecek.

I (5)-13

Muhtemel İlk 11’ler Neler?

Maç öncesi her iki takımın olası ilk 11’leri de netleşti:

  • Lugano: Saipi, Zanotti, Papadopoulos, El Wafi, Valenzuela, Doumbia, Grgic, Steffen, Bislimi, Correia, Przybylko
  • Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson Fernandes, Rashica, Rafa Silva, Semih, Immobile

Geçmiş Karşılaşmalar ve İstatistikler

Beşiktaş ve Lugano, geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi'nde aynı grupta mücadele etmişti. İki takım arasında oynanan ilk maç Lugano’nun 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlanmıştı. Rövanş maçında ise Beşiktaş, 2-0 galip gelerek avantaj sağlamıştı. Bu maç, her iki takım için de Avrupa kupalarındaki başarıyı devam ettirmek adına büyük önem taşıyor.

Editör: Mehmet Çetil