UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimizin maçlarında görev alacak hakemler belli oldu. Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir’in Avrupa kupalarındaki play-off turu maçlarında hangi hakemlerin düdük çalacağı açıklandı. İşte detaylar…

Trabzonspor - Kayserispor maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Trabzonspor - Kayserispor maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Beşiktaş'ın Avrupa Maçlarını Hangi Hakemler Yönetecek?

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki ilk maçında deplasmanda İsviçre’nin Lugano takımı ile oynayacağı karşılaşmada Danimarkalı hakem Morten Krogh görev alacak. Morten Krogh, bu kritik mücadelede düdük çalacak. İstanbul'da oynanacak rövanş maçının hakemi ise Rumen hakem Radu Petrescu olacak. Beşiktaş’ın, Lugano ile oynayacağı bu maçlar, Avrupa kupalarındaki yolculukları açısından büyük önem taşıyor.

Trabzonspor’un Play-Off Maçlarını Kimler Yönetecek?

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi play-off turunda St. Gallen ile karşılaşacağı ilk maçta Portekizli hakem Miguel Nogueira düdük çalacak. Miguel Nogueira, bu zorlu mücadelede maçın yönetimini üstlenecek. Trabzon'daki rövanş karşılaşmasının hakemi ise Letonyalı hakem Andris Treimanis olacak. Trabzonspor’un Avrupa’daki başarı hedefi için bu maçlar büyük bir önem taşıyor.

Başakşehir’in Avrupa Konferans Ligi Maçlarında Görevli Hakemler

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele eden Başakşehir’in play-off turu ilk maçında, deplasmanda St. Patrick’s ile oynayacağı karşılaşmayı Finlandiyalı hakem Mohammed Al-Emara yönetecek. Mohammed Al-Emara’nın yöneteceği bu maç, Başakşehir’in Avrupa’daki yolculuğunda kritik bir adım olacak. İstanbul’daki rövanş maçında ise Macar hakem Balazs Berke görev yapacak. Başakşehir’in Avrupa Konferans Ligi'nde ilerleyişi açısından bu karşılaşmalar önemli bir rol oynayacak.

Editör: Zeliha YAKUT