Twente-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde grubundaki ikinci maçında Hollanda temsilcisi Twente ile karşılaşacak. İlk maçında Union Saint-Gilloise karşısında galip gelerek 3 puanla grup aşamasına iyi bir başlangıç yapan sarı-lacivertli ekip, Twente deplasmanında da galibiyet hedefliyor. Twente-Fenerbahçe karşılaşması, 3 Ekim Perşembe günü saat 22.00'de başlayacak.

Fenerbahçe Alanyaspor80640

Twente-Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki Twente maçı, Türkiye'de futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Karşılaşma, TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Bu da Fenerbahçe taraftarlarının maçı ücretsiz bir şekilde izleyebileceği anlamına geliyor.

Fenerbahçe Alanyaspor Maçı

Twente-Fenerbahçe maçında kimler forma giyemeyecek?

Fenerbahçe'de bu önemli mücadelede bazı eksikler bulunuyor. Takımın önemli oyuncularından Çağlar Söyüncü ve İrfan Can Eğribayat, sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Ayrıca, Bright Osayi-Samuel de kart cezalısı olduğu için Twente maçında kadroda yer almayacak.

Lugano Fenerbahçe Maçı1100101

Twente-Fenerbahçe maçını kim yönetecek?

UEFA Avrupa Ligi'nin bu önemli karşılaşmasında düdük, İngiliz hakem Chris Kavanagh'a emanet. Kavanagh'ın yöneteceği bu zorlu mücadelede Fenerbahçe, deplasmanda hata yapmadan yoluna devam etmek istiyor.

Konyaspor Fenerbahçe Karşilaşmasi95103698742

Beşiktaş-Eintracht Frankfurt Maçı ne zaman saat kaçta? (03 Ekim 2024) TRT 1, Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Beşiktaş-Eintracht Frankfurt Maçı ne zaman saat kaçta? (03 Ekim 2024) TRT 1, Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Fenerbahçe'nin, Twente karşısında sahaya nasıl bir oyun anlayışıyla çıkacağı ve sahadan nasıl bir sonuçla ayrılacağı merakla bekleniyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız