Ümit Milli Futbol Takımı, 2025 Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 9. maçında Letonya ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli müsabaka, 11 Ekim Cuma günü İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlenecek.

Maçın Başlama Saati Nedir?

Türkiye-Letonya maçı saat 19.30'da başlayacak. Maçta düdük çalacak hakem ise Kazakistan Futbol Federasyonu'ndan Daniyar Sakhi olacak. Ay-yıldızlı ekip, bu karşılaşmada galip gelerek grup sıralamasında yukarıya tırmanmayı hedefliyor.

Atakan Karazor kimdir, nereli, kaç yaşında? Atakan Karazor hangi takımlarda oynadı? Atakan Karazor kimdir, nereli, kaç yaşında? Atakan Karazor hangi takımlarda oynadı?

Müsabaka Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Maç, A Spor kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Taraftarlar, takımlarının mücadelesini evlerinden takip edebilecekleri için büyük bir heyecanla bekliyor.

A7 Xy W G D I80 G Fp04 Cu 3 E Q

Türkiye'nin Grup Durumu Nasıldır?

Ümit Milli Takım, geride kalan 8 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 10 puanla 4. sırada bulunuyor. Letonya ise 8 puanla 5. sırada yer alıyor. Bu maç, her iki takım için de büyük bir önem taşıyor; zira Türkiye, son iki maçına çıkmadan önce ikinci sıradaki İrlanda Cumhuriyeti ile arasında 7 puan fark var. Dolayısıyla, Türkiye'nin finallere kalma şansı azalmış durumda. 

Editör: Mehmet Çetil