UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında temsilcimiz RAMS Başakşehir, Gürcistan ekibi Iberia Tiflis ile karşılaşacak. Kritik karşılaşma, 8 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 19:00'da başlayacak. Maç, Gürcistan’ın başkenti Tiflis'teki Mikheil Meskhi Stadı'nda oynanacak.

Trendyol Süper Lig 5. Hafta Maçları Hangi Tarihte Başlıyor, Milli Ara Kaç Gün Sürecek ve Futbolseverler Hangi Tarihte Tekrar Maç İzlemeye Başlayacak? Trendyol Süper Lig 5. Hafta Maçları Hangi Tarihte Başlıyor, Milli Ara Kaç Gün Sürecek ve Futbolseverler Hangi Tarihte Tekrar Maç İzlemeye Başlayacak?

Iberia Tiflis - Başakşehir Maçı Hangi Kanalda, Şifresiz Mi?

Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi’ndeki bu önemli mücadelesi, TRT Spor ekranlarından canlı olarak şifresiz bir şekilde yayınlanacak. Futbolseverler, karşılaşmayı TRT Spor'dan kesintisiz olarak izleyebilecekler.

Maçın Hakemi Kim?

Karşılaşmayı İskoç hakem David Dickinson yönetecek. Dickinson, uluslararası deneyimiyle maçın adil bir şekilde yönetilmesini sağlayacak.

Canlı Yayın Bilgisi

Maçın canlı yayını için TRT Spor'un resmi internet sitesine giderek yayın akışına ulaşabilirsiniz. Ayrıca, mobil uygulamalar ve uydu yayınları aracılığıyla da maçı takip etmek mümkün olacaktır.

Editör: Havva Andırır