Trendyol Süper Lig'de 2024/25 sezonunun 3. haftası, 23 Ağustos Cuma günü yapılacak tek maçla start alacak. Haftanın açılış mücadelesinde Corendon Alanyaspor, Göztepe'yi konuk edecek. Karşılaşma, saat 21:00’de Alanya Oba Stadyumu’nda oynanacak. Her iki takım da bu maçta galibiyet hedefiyle sahada olacak.

Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda?

Hangi Maçlar Ertelendi?

Avrupa kupalarında mücadele eden Süper Lig ekiplerinin play-off müsabakaları nedeniyle bu haftaki bazı maçlar ertelendi. Galatasaray-Gaziantep FK, Samsunspor-RAMS Başakşehir ve Trabzonspor-Bellona Kayserispor karşılaşmaları, Avrupa kupalarındaki programlar nedeniyle ilerleyen bir tarihte oynanacak. Bu durum, Süper Lig’in 3. haftasında yer alacak diğer maçların programını etkiledi.

Beşiktaş Haftayı Bay Geçecek Mi?

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş bu hafta Süper Lig'de maç yapmayacak. Takım, haftayı bay geçerek bir sonraki hafta için hazırlıklarını sürdürecek. Beşiktaş'ın bu haftaki eksikliği, diğer takımlar için fırsat yaratabilir.

3. Haftanın Maç Programı Nasıl?

Trendyol Süper Lig'de 3. haftanın maç programı şu şekildedir:

  • 23 Ağustos Cuma:

    • 21:00 Corendon Alanyaspor - Göztepe (Alanya Oba Stadyumu)
  • 24 Ağustos Cumartesi:

    • 19:15 Net Global Sivasspor - İkas Eyüpspor (BG Grup 4 Eylül Stadyumu)
    • 21:45 Sipay Bodrum FK - TÜMOSAN Konyaspor (Bodrum İlçe Stadyumu)
  • 25 Ağustos Pazar:

    • 19:15 Kasımpaşa - Adana Demirspor (Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu)
    • 21:45 Antalyaspor - Atakaş Hatayspor (Corendon Airlines Park Antalya)
    • 21:45 Çaykur Rizespor - Fenerbahçe (Çaykur Didi Stadyumu)

Göztepe ve Alanyaspor'un 3. Hafta Maçı Nasıl Bir Önem Taşıyor?

Corendon Alanyaspor ile Göztepe arasındaki maç, 3. haftanın başlangıcında dikkat çeken bir mücadele olarak öne çıkıyor. Her iki takımın da sezona iyi bir başlangıç yapma hedefiyle sahaya çıkacağı bu maç, ligdeki rekabeti daha da artıracak. Alanyaspor, ev sahibi olmanın avantajıyla üç puanı hedeflerken, Göztepe ise deplasmanda güçlü bir performans sergilemeyi amaçlayacak.

Editör: Mehmet Çetil