Nicolas Pepe, 29 yaşındaki Fildişi Sahilli profesyonel futbolcudur. Futbol kariyerine 2013 yılında Fransa'nın Angers II kulübünde başlamış, ardından 2015 yılında Angers kulübüne transfer olmuştur. 2017 yılında, sergilediği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çeken Pepe, Lille'e transfer olmuştur. Lille'de gösterdiği başarılı performans, onu 2019 yılında İngiltere'nin Arsenal kulübünün dikkatini çekmiştir. Arsenal, Pepe için 80 milyon euro ödeyerek onu kulüp tarihinin en pahalı transferi ve en değerli Afrikalı futbolcusu yapmıştır.

2022 yılında, Arsenal'dan Fransa'nın Nice kulübüne kiralanmış olan Nicolas Pepe, bu dönemde de etkili bir performans sergilemiştir.

Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Nicolas Pepe Kaç Yaşında ve Hangi Mevkide Oynuyor?

Nicolas Pepe, 29 yaşındadır. Forvet oyuncusu olarak görev yapmaktadır ve genellikle sağ kanat oyuncusu olarak oynar. Hızlı ve teknik özellikleriyle tanınan Pepe, hem gol atma hem de asist yapma becerisi ile ön plana çıkmaktadır.

Nicolas Pepe’nin Transfer İddiaları

Son dönemde, Trabzonspor’un Nicolas Pepe ile ilgilendiği ve oyuncunun bu kulübe transfer olacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştır. Trabzonspor taraftarları, bu transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merakla beklemektedir.

Editör: Havva Andırır