Trabzonspor'un UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre'nin St. Gallen takımını konuk edeceği karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu. Kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre, maç için çeşitli bilet kategorileri belirlenmiş olup, biletlerin fiyatları şu şekilde sıralanmıştır:

VIP Platinum-B: 4.500 TL
VIP Platinum A-C: 4.000 TL
VIP Gold: 3.000 TL
VIP Silver: 2.500 TL
Batı Tribünü: 1.000 TL
Doğu Tribünü: 800 TL
Fırtına Tribünü: 700 TL
Güney-Kuzey Kale Arkası: 350 TL
Biletlerin, Passolig kart ve PDF Bilet uygulaması ile satışa sunulduğu belirtilmiştir. Taraftarların bilet alımı için 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'ndaki gişelere başvurduğu da duyurulmuştur.

Maç Ne Zaman ve Nerede Oynanacak?

Trabzonspor ile St. Gallen arasında oynanacak olan bu kritik karşılaşma, 29 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de Papara Park Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. Müsabaka, UEFA Konferans Ligi'ndeki mücadeleler açısından büyük önem taşıyor ve bu nedenle taraftarlar tarafından ilgiyle bekleniyor.

Monaco-Barcelona maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Monaco-Barcelona maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Monaco-Barcelona maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Monaco-Barcelona maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Taraftarlar İçin Ekstra Bilgiler Nelerdir?

Maç günü, stadyum çevresindeki güvenlik önlemleri ve bilet kontrolü ile ilgili detayların da önceden takip edilmesi önem taşıyor. Taraftarların, biletlerini alırken Passolig kartlarına dikkat etmeleri ve PDF Bilet uygulamasını kullanarak geçiş yapmaları gerektiği vurgulanmıştır.

Editör: Havva Andırır