Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turunda ilk karşılaşmasını İsviçre’nin St. Gallen şehriyle aynı adı taşıyan statta oynayacak. Bu önemli mücadelenin tarihi 22 Ağustos Perşembe olarak belirlendi. Maçın başlama saati ise Türkiye saati ile 22.00 olarak planlanmıştır. Trabzonspor, St. Gallen karşısında tur için avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.

Trabzonspor Beşi̇ktaş222400444

Karşılaşma Hangi Kanalda Yayınlanacak?

St. Gallen - Trabzonspor karşılaşması, A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, maçın detaylarını ve gelişmelerini bu kanal üzerinden takip edebilecekler.

Trabzonsporshdfshfs

Maçın Hakemleri Kimler?

Karşılaşmayı Portekizli hakem Miguel Nogueira yönetecek. Nogueira’nın yardımcılıklarını aynı ülkeden Pedro Martins ve Paulo Bras üstlenecek. Ayrıca, maçta Bruno Miguel Carmo Vieira dördüncü hakem olarak görev yapacak. VAR hakemliği Andre Narciso, AVAR ise Fabio Oliveira Melo tarafından gerçekleştirilecek.

Besiktas Trabzonspor Kupa Finali

St. Gallen Takımının Performansı Nasıl?

İsviçre temsilcisi St. Gallen, ligde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri toplamda 9 kez havalandırırken, kalesinde ise 4 gol gördü. Takımda Geubbets, Chadrac Akolo, Ali Zigi ve Albert Valici gibi önemli oyuncular bulunuyor.

Trabzonspor Beşi̇ktaşşşşşş0110

Trabzonspor’un Kadrosunda Kimler Var?

Trabzonspor, UEFA’ya bildirdiği kadrosunda şu oyuncuları yer verdi: Uğurcan Çakır, Onuralp Çevikkan, Muhammet Taha Tepe, Borna Barišić, Batista Mendy, Stefan Savić, Eren Elmalı, Serkan Asan, Stefano Denswil, Arsenii Batahov, Arif Boşluk, Pedro Malheiro, Ali Yilmaz, John Lundstram, Edin Višća, Enis Bardhi, Ozan Tufan, Umut Güneş, Okay Yokuşlu, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme, Trézéguet, Denis Drăguş, Enis Destan ve Mislav Oršić.

Feyenoord - Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord - Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Devler Ligi Feyenoord - Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord - Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Devler Ligi

Tonio Teklic, Rayyan Baniya, Umut Bozok ve Taxiarchis Fountas ise kadroda yer almayan isimler arasında bulunuyor.

Editör: Zeliha YAKUT