Milan - Liverpool Şampiyonlar Ligi Maçı Hangi Tarihte, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Dev Karşılaşmanın Yayın Bilgileri ve Detayları! Milan - Liverpool Şampiyonlar Ligi Maçı Hangi Tarihte, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Dev Karşılaşmanın Yayın Bilgileri ve Detayları!

Trabzonspor ile St. Gallen arasındaki UEFA Konferans Ligi play-off rövanş maçı 29 Ağustos 2024 tarihinde saat 20:00’de oynanacak. Maç, ATV ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Karşılaşma, Trabzonspor'un ev sahibi olduğu Papara Park'ta gerçekleştirilecek.

Maçın Yayın Bilgileri Nelerdir?

Trabzonspor-St. Gallen rövanş maçı ATV kanalından canlı olarak ve şifresiz şekilde izlenebilecek. Taraftarlar, bu önemli karşılaşmayı ATV üzerinden takip edebilecekler. Maçın hakemi olarak Letonyalı Andris Treimanis görev yapacak.

T R A B Z O N S P O R S T1

Trabzonspor'un Tur Atlaması İçin Neler Gerekli?

Trabzonspor'un UEFA Konferans Ligi'nde bir üst tura geçebilmesi için St. Gallen karşısında tek farklı bir galibiyet alması yeterli olacak. Maç berabere biterse, karşılaşma uzatmalara gidecek. St. Gallen'in galip gelmesi durumunda ise Trabzonspor'un Avrupa kupalarına veda etmesi söz konusu olacak.

T R A B Z O N S P O R S T2


 

Editör: Havva Andırır