Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

İngiltere Premier Lig’in 4. haftasında Tottenham ile Arsenal arasındaki heyecan verici mücadele futbolseverlerin gündeminde. Bu önemli karşılaşma, 15 Eylül 2024 tarihinde TSİ 16:00’da başlayacak. Maç, Tottenham Hotspur Stadyumu’nda oynanacak ve büyük bir ilgiyle takip edilecek.

Tottenham - Arsenal Maçı Saat Kaçta Başlayacak?

Tottenham ile Arsenal arasında oynanacak bu zorlu Premier Lig karşılaşması, 15 Eylül 2024 Pazar günü saat 16:00’da başlayacak. Maç, Türkiye saatiyle bu saatte sahaya konacak ve futbolseverler için yoğun bir heyecan yaşatacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Tottenham - Arsenal maçının yayın hakları beIN Sports 3 kanalına ait. Karşılaşma, beIN Sports 3 ekranlarından şifreli olarak izlenebilecek. Maçın yayın saati ve kanalı hakkında yapılan duyurular, futbolseverlerin ekran başında olmalarını sağlayacak.

Tottenham

Maçın Hakemi Kim?

İngiltere Premier Lig’deki bu önemli karşılaşmayı İngiliz hakem Jarred Gillet yönetecek. Hakemin bu zorlu mücadelede göstereceği performans, maçın gidişatını etkileyebilecek önemli faktörlerden biri olacak.

Editör: Mehmet Çetil