Çarpmanın etkisiyle trafonun zarar gördüğü belirtildi. Konuyla ilgili olarak Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Muhtar Adayı Salih Çakalcı, mahalle sakinlerinin daha önce konuyu yetkililere bildirmelerine rağmen gerekli ilginin gösterilmediğini ifade etti.

Toprakkale Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde Değirmen Sokak üzerinde apartmana giden yol üzerinde bulunan elektrik trafosunun bir aracın çarpması sonucunda zarar gördüğünü belirten Çakalcı, "Daha önce yetkililere defalarca uyardık ancak maalesef ilgilenen olmadı. Bu trafo yolun ortasında bulunuyor ve araçlar yanından geçip gidiyor. Akşam saatlerinde bir araç trafoya çarpmış, Allah'tan çok sert vurmamış. Aksi takdirde trafo tamamen yerinden çıkabilirdi" şeklinde konuştu.

Toprakkalespor'un başkanı kim oldu, Süleyman Kocaman Kimdir, ne iş yapıyor? Toprakkalespor'un başkanı kim oldu, Süleyman Kocaman Kimdir, ne iş yapıyor?

Çakalcı, mahalle sakinlerinin trafoyun buradan kaldırılarak başka bir yere taşınmasını istediğini de sözlerine ekledi.

Bu olay, Toprakkale'de elektrik trafolarının yerleşim yerlerine olan konumunun önemini bir kez daha gündeme getirirken, mahalle sakinleri yetkililerin konuya daha fazla duyarlılık göstermesi gerektiğini vurguluyor.