FETÖ'ye Darbe! Gizli Sığınaklarda Milyonlarca Liralık Altın Operasyonunda Neler Yaşandı? FETÖ'ye Darbe! Gizli Sığınaklarda Milyonlarca Liralık Altın Operasyonunda Neler Yaşandı?

TOKİ, 25 ilde toplam 377 arsanın satışını gerçekleştirmek üzere açık artırma düzenliyor. Bu önemli etkinlik 2 ve 3 Ekim 2024 tarihlerinde, saat 10.30’da başlayacak. Açık artırma oturumları, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak. İlgi duyan alıcılar, www.emlakmuzayede.com.tr adresinden de teklif verebilecekler.

Hangi İllerde Arsa Satışı Yapılacak?

TOKİ tarafından açık artırma ile satışa sunulan arsalar, konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyonu alanlarını içermektedir. Satışa sunulacak arsaların bulunduğu iller arasında Adana, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Batman, Bitlis, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Van yer almaktadır.

Arsa 5

Arsalara Nasıl Sahip Olunacak?

Arsalara sahip olmak isteyenler için TOKİ, yüzde 25 peşinat ile 48 ay vadeli ödeme imkânı sunmaktadır. Bu fırsat, yatırımcılar ve konut sahibi olmak isteyenler için cazip bir seçenek oluşturmaktadır. Toplamda yaklaşık 5 milyon 897 bin 770 metrekare büyüklüğünde arsa, açık artırmaya katılacak olanların beğenisine sunulacaktır.

Editör: Havva Andırır