TikTok'ta Duygu Özgül Kalebayır isimli bir kullanıcının paylaştığı video büyük tepki topladı. Kalebayır, "Ben dudak seviyorum" diyerek küçük yaştaki bir çocuğu zorla dudaklarından öptürdü. Tepkilerin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.

Bakanlık Harekete Geçti

TikTok'ta paylaşılan görüntülerin yayılmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duruma müdahale etti ve Duygu Özgül Kalebayır’ın gözaltına alındığını duyurdu. Bakanlık, "Olayın sosyal medyada yayıldığı andan itibaren İl Müdürlüğü ekiplerimiz emniyet birimleri ile koordinasyon içerisinde harekete geçmiştir. Videodaki şahıs gözaltına alınmıştır" açıklamasını yaptı.

Duygu Özgül Kalebayır olayı ne, ne oldu, kimi zorla öptü? Cinsel istismar olayı ne oldu? Duygu Özgül Kalebayır olayı ne, ne oldu, kimi zorla öptü? Cinsel istismar olayı ne oldu?

Akıllara Zarar Savunma

Tepkilerin ardından Duygu Özgül Kalebayır kendini savundu. Kalebayır, "Arkadaşlar, istismar adı altında yine bir video paylaşıp gündem etme çabası içerisindeler. Çekilen video kuzenimle ailesinin de yanımda olduğu ve istismarın söz konusu bile olmadığı bir ortamda çekildi. Kuzenim ve biz birbirimizi öpüp koklayarak seviyoruz. Çocuk beni öpüyor, seviyor, yalıyor. Anasının babasının ve herkesin yanında bunu yapıyor. İstismar gizlidir kıyıda köşede çoluğa çocuğa bir şeyler yapmaktır" diyerek durumu savunmaya çalıştı.

Duygu Özgül Kalebayır Tiktok Hesabı, kaç yaşında, aslen nereli, kaç yaşında, evli mi, ne iş yapıyor? Duygu Özgül Kalebayır Tiktok Hesabı, kaç yaşında, aslen nereli, kaç yaşında, evli mi, ne iş yapıyor?

Gözaltına Alınma ve Soruşturma

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Olayın sosyal medyada yayıldığı andan itibaren İl Müdürlüğü ekiplerimiz emniyet birimleri ile koordinasyon içerisinde harekete geçmiştir. Videodaki şahıs gözaltına alınmıştır. Çocuğun ailesi ile yapılan görüşmede videonun eski olduğu bilgisi edinilmiştir. Meslek elemanlarımız tarafından aileye danışmanlık hizmeti verilmiştir. Psikolojik sağlığını artırmak adına aile yanında bulunan çocuğun durumu yakından takip edilmeye devam edilecektir. Söz konusu TikTok hesabı Bakanlığımızın girişimleri sonucu kapatılmıştır. Bakanlık olarak sürecin yakın takipçisi olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi.

Çocuğun Ailesi de İfade Verecek

Görüntülerdeki çocuğun Duygu Özgül Kalebayır'ın dayısının 5 yaşındaki oğlu Ö.H.N. olduğu tespit edildi. Küçük çocuk ve ailesi Duygu Özgül'ün memleketi olan Sivas'ta yaşıyor. Nevşehir'deki soruşturma kapsamında çocuk ve ailesinin de ifadelerine başvurulacağı belirtildi.

Narin Güran Cinayetinde Hangi Detaylar Ön Planda? Üç Büyük Şüphe Cinayeti Nasıl Açıklıyor? Narin Güran Cinayetinde Hangi Detaylar Ön Planda? Üç Büyük Şüphe Cinayeti Nasıl Açıklıyor?

Sosyal Medyada Büyük Tepki

Sosyal medya kullanıcıları, Duygu Özgül Kalebayır'ın yaptığını sert bir şekilde eleştirdi ve yetkililerin olaya müdahale etmesinin yerinde bir karar olduğunu belirtti. Birçok kullanıcı, çocukların korunması gerektiğini ve bu tür eylemlerin cezasız kalmaması gerektiğini vurguladı.

Editör: Zeliha YAKUT