Survivor Aleyna Kalaycıoğlu elendi, ilk işi o isim takipten çıktı! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu elendi, ilk işi o isim takipten çıktı!

Survivor All Star 2024'te iletişim ödülünü kazanan Yunus Emre Özden, canlı yayında eşi Beria Özden'in hamile olduğunu öğrendi. İletişim oyununu kazanan Kırmızı takımın sevinci, Yunus Emre'nin baba olacağı haberiyle doruğa çıktı. Canlı yayında yaşadığı sevinçle çığlık atan Yunus Emre, "Baba mı oluyorum, şaka mı, baba oluyorum!" dedi ve duygularını dile getirdi. Takım arkadaşları da bu mutluluğa ortak oldu.

Yunus Emre'nin sevinciyle birlikte, eşi Beria Özden'in sosyal medyada Aleyna Kalaycıoğlu ile olan samimiyeti konuşulmaya başlandı. Beria Özden, canlı yayında Yunus Emre'ye "Ceza yapma, Aleyna'dan uzak dur" şeklinde bir uyarıda bulundu. Bu yorum, sosyal medyada tartışmalara neden oldu ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun fanları tarafından eleştirildi.

Yaşanan gelişmelerin ardından Beria Özden, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaşarak, son dönemde yaşadığı stres ve sıkıntılardan etkilendiğini belirtti ve anlayış beklediğini dile getirdi.

Bu haberle birlikte Survivor All Star 2024 yarışmasında yaşanan olaylar ve ilişkiler, izleyicilerin ve sosyal medyanın yakından takip ettiği konular arasında yerini koruyor.