Survivor Sude Burcu Aslen Nereli, Kaç Yaşında?

Survivor 2022 All Star yarışmacılarından biri olan Sude Burcu, 11 Mayıs 1996 tarihinde İzmir’de doğmuştur. 2024 itibarıyla 28 yaşındadır. Sporcu bir aileden gelen Sude’nin babası futbol antrenörü, annesi ise pilates eğitmenidir. Sporculuk yeteneklerini ailesinden aldığı destekle geliştiren Sude, çocukluğundan itibaren tekvando ile ilgilenmiştir.

Survivor Sude Burcu Ne Mezunu Ne İş Yapıyor Mesleği Ne?

Sude Burcu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde eğitimine devam etmektedir ve burada 3. sınıf öğrencisidir. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde profesyonel sporcu olarak kariyerini sürdürmekte olan Sude, aynı zamanda zumba eğitmenliği de yapmaktadır. Tekvandoda 2 kez Avrupa 3.’lüğü, 1 kez Balkan Şampiyonluğu ve 7 kez Türkiye Şampiyonluğu gibi önemli başarıları bulunmaktadır. 2019 yılında Survivor yarışmasına katılmış ve performansıyla dikkat çekmiştir.

İzmirsudeburcu21

Sude Burcu Aslen Nerelidir?

Sude Burcu aslen İzmirli olup, hayatını İzmir’de sürdürmektedir.

Sude Burcu'nun Sevgilisi Kimdir?

Sude Burcu, Survivor yarışmasından tanınan Mert Öcal ile evlidir. Çift, Survivor’daki yakınlıklarıyla dikkat çekmiş ve bu birlikteliklerini evlilikle taçlandırmışlardır. İkili, sosyal medyada da sıkça birlikte paylaşım yapmaktadır.

Sude Burcu’nun Spor Kariyerindeki Başarıları Nelerdir?

Sude Burcu’nun spor kariyerinde elde ettiği başlıca başarılar şunlardır:

2 kez Avrupa 3.’lüğü
1 kez Balkan Şampiyonluğu
7 kez Türkiye Şampiyonluğu

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 14 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 14 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 14 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 14 Eylül 2024

Sude Burcu ve Mert Öcal İlişkisi Nasıl Gelişti?

Sude Burcu ve Mert Öcal, Survivor yarışması sırasında yakınlaşmış ve yarışmanın ardından ilişkilerini daha da ileriye taşıyarak evlilik kararı almışlardır. İkili, ilişkileriyle Survivor izleyicilerinin ilgisini çekmiş ve yarışma sonrası da birlikteliklerini sürdürmüşlerdir.

Editör: Murat Serdar Yıldız