4 Ağustos 2024 tarihli Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21.30'da gerçekleştirildi. Salı, Perşembe ve Pazar günleri yapılan Süper Loto çekilişi, Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlandı. Süper Loto bilet sonucu sorgulama işlemleri başlamış durumda. İşte Süper Loto çekilişi sonuçları ve detaylar...

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 5 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 5 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 5 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 5 Eylül 2024

4 Ağustos 2024 Süper Loto Çekilişi Sonuçları

Bu akşam gerçekleştirilen Süper Loto çekilişi noter huzurunda yapıldı ve sonuçlar anında açıklandı. Çekiliş no: 93 olan 4 Ağustos 2024 tarihli Süper Loto çekilişinin kazanan numaraları şu şekildedir:

10, 14, 33, 37, 42, 46

Süperloto.........

Bu numaralara sahip biletler büyük ikramiye kazanma şansına sahip oldular. Kazananlar, millipiyangoonline.com ve Milli Piyango Online mobil uygulamaları üzerinden sonuçlarını sorgulayabilirler.

Süper Loto Nasıl Sorgulanır?

Süper Loto çekilişine katılan oyuncular, bilet sonuçlarını sorgulamak için Milli Piyango Online’ın resmi web sitesi veya mobil uygulamalarını kullanabilirler. Çekiliş sonuçları, çekilişin hemen ardından bu platformlarda yayınlanmaktadır. Oyuncular, bilet numaralarını girerek kazandıkları miktarı kolayca öğrenebilirler.

Editör: Murat Serdar Yıldız