Süper Loto heyecanı, haftanın ilk çekilişi ile başladı. Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın üç günü noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleştirilen Süper Loto çekilişinin sonuçları, 6 Ağustos 2024 Salı akşamı saat 21.30'da açıklandı. İşte 6 Ağustos 2024 Süper Loto sonuçları ve detaylar...

6 Ağustos 2024 Salı Süper Loto Kazandıran Numaralar Nelerdir?

6 Ağustos 2024 Salı günü gerçekleştirilen Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar şu şekilde:

Diyanet 2025 Hac Kuraları Ne Zaman Gerçekleştirilecek? Hac Kayıtları ile Kayıt Yenileme İşlemleri İçin Son Tarih Ne Zaman? Diyanet 2025 Hac Kuraları Ne Zaman Gerçekleştirilecek? Hac Kayıtları ile Kayıt Yenileme İşlemleri İçin Son Tarih Ne Zaman?

9 - 36 - 38 - 39 - 53 - 56

6 Ağustos Süper Loto Sonuçları

Bu numaralar ile talihliler büyük ikramiyeyi kazanma şansı elde ettiler. Sonuçların açıklanması ile birlikte Süper Loto tutkunları, biletlerini kontrol ederek kazanan numaraları sorgulayabilirler.

Süper Loto Sonuç Sorgulama Nasıl Yapılır?

Süper Loto sonuçlarını sorgulamak için Milli Piyango İdaresi'nin resmi web sitesine girerek sonuç sorgulama ekranına ulaşabilirsiniz. Ayrıca, noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişler sonrasında yayınlanan sonuçlar, çeşitli medya ve haber sitelerinde de yer almaktadır.

Süper Loto Nasıl Oynanır?

Süper Loto, 1 ile 60 arasındaki sayılardan 6 adet sayı seçilerek oynanır. Her seçilen 6 sayı, bir kolon oluşturur ve tek kolon ücreti 3 TL'dir.

  • Seçim Yapma: Oynayacağınız sayıları kendiniz belirleyebileceğiniz gibi, kolonun altında yer alan "SEN SEÇ" kutucuğunu işaretleyerek terminalin sizin için rastgele 6 numara seçmesini de sağlayabilirsiniz.
  • Sistem Oyunu: Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsiniz. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir ve oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.
  • Ortak Bilet: Arkadaşlarınızla Ortak Bilet satın alabilirsiniz. Ortak Bilet, bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına denir. Ortak biletler, satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.
Editör: Murat Serdar Yıldız